از همه رنگ
بهترین ، جدید ترین و جذاب ترین مطالب را در این وبلاگ خواهید یافت.
گوشیهای رجیستر نشده که به طور قاچاق وارد کشور میشود، معمولا
در حین استفاده مشکلساز خواهد بود؛ هنگ میکند، بهروز نمیشود، با
بعضی برنامهها بخصوص فارسیسازها مشکل دارد و… برای اطمینان از
اصل بودن گوشی، میتوان به این راهها متوسل شد:
ادامه مطلب
آیا میدانید: ماشین ظرفشویی در سال ۱۸۸۹ اختراع شد
آیا میدانید: مرکز خورشید حدود ۱۵ میلیون درجه سانتی گراد حرارت دارد
آیا میدانید: بعد از موز ، غذای مورد علاقه گوریل های باغ وحش ، کرفس است
آیا میدانید: در هر ثانیه در امریکا بیش از ۵۵۰ هات داگ خورده میشود !
ادامه مطلب
آیا می خواهید در پرطرفدارترین شبکه اجتماعی جهان کاربر آداب دانی باشید که باعث آزار و مزاحمت دیگران نمی شود؟ این چند نکته ساده و مهم را که سایت های فن آوری توصیه می کنند، رعایت کنید.
به گزارش سرویس فناوری اطلاعات خبرگزار دانشجویان ایران (ایسنا) و به نقل از دویچه وله، حالا دیگر کمتر کسی را می توان پیدا کرد که اهل وب گردی و جهان مجازی باشد و عضو فیس بوک نباشد. خیلی ها دیگر به جای ردوبدل کردن شماره تلفن و ای میل، اول اسم یکدیگر را در فیس بوک جست وجو می کنند و برای هم درخواست دوستی می فرستند.
ادامه مطلب
گوگل با روشهای پیشرفتهای صفحات وب را رتبهبندی و در نتایج ظاهر میکند که باعث میشود همواره بهترین و دقیقترین نتایج برای کاربران به نمایش درآید. حتما میدانید که جستجوگر گوگل فقط جستجوگر کلمات و عبارات موردنظر شما نیست و امکانات جانبی مختلفی دارد. امکاناتی که میتواند به شما در رسیدن به نتیجه موردنظرتان کمک کند.
۱. پیداکردن صفحات مشابه
با استفاده از گوگل شما میتوانید سایتهایی مشابه سایت موردنظرتان را بیابید. به عنوان مثال اگر شما در یک سایت آموزش فتوشاپ هستید میتوانید با استفاده از گوگل دیگر سایتهایی هم که در این زمینه فعالیت میکنند بیابید. کافی است قبل از آدرس سایت موردنظرتان، بنویسید related: و جستجو کنید. به عنوان مثال میتوانید بزنید related:http://google.com تا دیگر موتورهای جستجوی معروف جهان مثل یاهو، MSN، Ask و بینگ را ببینید.
ادامه مطلب
مثلث برمودا منطقهای است در شمالغربی اقیانوس اطلس، که تعدادی هواپیما و کشتی به طور مرموزی در آن ناپدید شدهاند.
[ویرایش]
پروفسور رضا پارسا دانشمند ایرانی می گوید مثلث برمودا بر روی بخشی از اقیانوس اطلس در سواحل جنوب شرقی آمریکا واقع است. راس آن نزدیک برمودا و قسمت انحنای آن از سمت پایین فلوریدا گسترش یافته و از پورتوریکو گذشته، به طرف جنوب و شرق منحرف شده و از میان دریای سارگاسو عبور کرده و دوباره به طرف برمودا برگشته است. طول جغرافیایی در قسمت غرب مثلث برمودا ۸۰ درجه است، بر روی خطی که شمال حقیقی و شمال مغناطیسی بر یکدیگر منطبق میگردند. در این نقطه هیچ انحرافی در قطب نما مشاهده نمیشود.
وینسنت گادیس که مثلث برمودا را نامگذاری کرده، آن را به صورت زیر توصیف میکند: «یک خط از فلوریدا تا برمودا، دیگری از برمودا تا پورتویکو میگذرد و سومین خط از میان باهاما به فلوریدا بر میگردد.»
مثلث برمودا نامش را در نتیجه ناپدید شدن ۶ هواپیمای نیروی دریایی همراه با تمام سرنشینان آنها در پنجم دسامبر ۱۹۴۵ کسب کرد. ۵ فروند از این هواپیماها به دنبال اجرای ماموریتی عادی و آموزشی، در منطقه مثلث، پرواز میکردند که با ارسال پیام های عجیبی درخواست کمک کردند. هواپیمای ششم برای انجام عملیات نجات، به هوا برخاست که هر شش هواپیما به طرز فوقالعاده مشکوکی مفقود شدند.
آخرین پیامهای مخابره شده آنها با برج مراقبت حاکی از وضعیت غیر عادی، عدم روئیت خشکی، از کار افتادن قطب نماها یا چرخش سریع عقربه آنها و اطمینان نداشتن از موقعیتشان بود. این در حالی بود که شرایط جوی برای پرواز مساعد بود و خلبانان و دیگر سرنشینان افرادی با تجربه و ورزیده بودند. با وجود مدتها جستجو هیچ اثری از قطعه شکسته، لکه روغن، آثاری از اجسام شناور، خدمه یا تجمع مشکوکی از کوسهها دیده نشد. هیچ حادثهای چه قبل و چه بعد از آن، تا این حد حیرتآور تر از ناپدید شدن دسته جمعی هواپیماهای مذکور نبوده است. در حوادثی مشابه در این منطقه قایق ها و کشتی هایی مفقود شدهاند (قربانیان مثلث برمودا)، در برخی موارد هم فقط خدمه و سرنشینان ناپدید گشتهاند.
منطقه وحشت سه محقق ایرانی مهدی م و مجتبی ع و محمد پ در این زمینه تحقیقات شایانی کرده اند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. همه روزه هواپیماهای متعددی بر فراز مثلث برمودا پرواز میکنند. کشتی های بزرگ و کوچک در آبهای آن در حال تردند و افراد زیادی برای بازدید، به این منطقه مسافرت میکنند، بدون آنکه اتفاقی بیفتد. از طرف دیگر، در دریاها و اقیانوسها در سراسر دنیا، کشتی ها و هواپیماهای زیادی مفقود شده و میشوند. پس چرا فقط مثلث برمودا از بقیه مناطق تفکیک شدهاست. علت این است که اولا هیچ امیدی برای یافتن حتی اثر و نشانهای وجود ندارد. ثانیا در هیچ منطقه دیگر چنین ناپدید شدن های بی دلیل، بیشمار و نامعلوم روی نداده و به این خوبی ثبت نشدهاست.
ادامه مطلب

Ctrl+F
پیدا کردن کردن یک عبارت خاص تو یک صفحه وب!
وقتی دنبال اسم یا عبارت خاصی تو یک صفحه وب هستید لازم نیست با چشم دنبالش بگردید … اینو بزنید و عبارت مورد نظر رو تو کادر باز شده وارد کنید. اگه اون عبارت تو اون صفحه باشه در کمتر از یک ثانیه براتون پیداش میکنه
F5
خیلی براتون پیش میاد که صفحه رو Refresh کنید؟ به جای بردن موس روی دکمه Refresh کلید F5 رو بزنید
F11
صفحه مرورگرتون کوچیکه؟ کلید F11 رو بزنید تا سایت مورد نظر رو به صورت تمام صفحه ببینید! همین کلید کار خروج از این حالت رو براتون انجام میده
ادامه مطلب
ادامه مطلب
البته نظر شخصی نویسنده این است که صدر این فهرست متعلق به جانوری نیست جز انسان!اما خب این شما و این هم 10 جانور مرگ آفرین.
کاندیرو:
1-کاندیرو یک ماهی کوچک انگلی بومی رود خانه آمازون است.می گویند این ماهی وارد مجاری ادرار انسان شده،همان جا گیر می کند و تنها با عمل جراحی می توان آن را بیرون آورد . البته گزارشات مربوط به حمله این ماهی با افسانه هم قاطی شده است .
ادامه مطلب
آیا میدانید؟
هربار جست و جو در گوگل 0/2 گرم دی اکسید کربن تولید می کند؟
آیا میدانید؟
اسب دریایی با 0/016 کیلومتر در ساعت کندترین ماهی است؟
آیا میدانید؟
شیر اسب آبی صورتی است؟
آیا میدانید؟
بیش از 70000 گونه عنکبوت در دنیا وجود دارد؟
آیا میدانید؟
قصر شاه فیلیپ دوم که در قرن شانزدهم بر اسپانیا حکومت می کرد 1200 در داشت؟
آیا میدانید؟
زبان کروکودیل به سقف دهانش چسبیده است؟
آیا میدانید؟
تعداد گونه های زنده پرندگان،تقریبا دو برابر تعداد گونه های زنده پستانداران است؟
آیا میدانید؟
اولین زیر دریایی دنیا در 1720 اختراع شد؟
آیا میدانید؟
فندک پیش از کبریت اختراع شد؟
منبع:همشهری_مجله دانستنی ها_دوره جدید_شماره54
» آیا میدانید؟(2)
» نکات امنیتی مهم در مورد فیس بوک .
» 10 امکان جالب جستوجوگر گوگل را که نمی دانید .
» دعوت به همکاری محدود .
» موضوع تحقیق هفته : مثلث برمودا
» ۹ کلید میانبر مرورگرها که خوب است بدانید!
» ارسال نظرات
» غافل گیر شدن در روز تولد به سبک محسن یگانه!!!
» لطفا بدون ذکر منبع کپی نکنید .
» 10 جانور مرگ آفرین دنیا(1)
» آیا میدانید؟(1)
» به وبلاگ خود خوش آمدید .
Design By : Pars Skin |